• Novato
WWFAN 16/18 Wheel Roată cu Puternice Mangan Cadru de Oțel,Atât pentru Începători și Profesioniști pentru a Practica Echitatie (Culoare : Albastru, Dimensiune : 18)

WWFAN 16/18 Wheel Roată cu Puternice Mangan Cadru de Oțel,Atât pentru Începători și Profesioniști pentru

RON 170.20

Accesibilitate
În stoc

♥Durabil : unicycle folosește de înaltă calitate, forjat manivele,durabile și de înaltă mut rulmenți pentru mișcare lină. ♥Șa : unicycle adoptă un standard de șa și este proiectat în conformitate cu ergonomie.Față înaltă și joasă design asigura un echilibru,iar șaua are o fata si cotiera spate de design,care este nu numai confortabil și durabil,dar, de asemenea, în condiții de siguranță pentru a utiliza. ♥Convenabil de stocare : roaba este mic și ușor de depozitat/transportat.Permite accesul la locuri publice,autobuze,trenuri. ♥Ușor Pentru a Asambla : Acest ușor și durabil unicycle este ușor de instalat.Toate instrumentele și manualul de instalare sunt incluse în cutie.Ai nevoie doar să-și petreacă câteva timp pentru a asambla.Acesta este un cadou amuzant,cadou de Craciun,cadou de ziua de naștere pentru copii și prieteni.Perfect pentru lovitura de naveta. ♥Unicycle este potrivit pentru adolescenti si adulti.Acesta nu este doar un sport de agrement, dar, de asemenea, un sport competitiv.Vă sugerăm că, dacă sunteți de a practica sport, pentru prima dată,vă rugăm să poarte echipament de protecție și de tren cu alte persoane. ▼Descriere : Acest distinctiv unicycle combină distracție și hones aptitudinile,și se bucură de o activitate de recreere pentru tineri și bătrâni.Unicycling îmbunătățește atât fizică și intelectuală pricepere.Unicycle este proiectat ergonomic,și are față și spate bare de protectie de pe șa pentru a proteja bicicleta de la lovituri și zgârieturi.Convenabil eliberați clema vă permite să selectați rapid dorită de echitatie înălțime.Confortabil scaunul este căptușit cu spumă groasă.Instalarea de pe o roată de bicicletă este foarte ușor.▼Caietul de sarcini : Dimensiune roti : 16 inch 18inch Roata Unicycle16 cm potrivit pentru înălțimea de 120-155cm18 cm potrivit pentru înălțime 140-165 cm▼Caracteristică : -Extrem de non-alunecare pedale si anvelope.Utilizarea de înaltă calitate din cauciuc benzii de rulare anvelope,rezistent la uzura.Neuniformă non-alunecare pedale crește frecarea și a preveni în mod eficient alunecarea.-Această roată este potrivit atât pentru începători și profesioniști,cu mare reglarea înălțimii scaunului.-Potrivit somatology și mișcarea caracteristici,design Ergonomic.▼Conținutul pachetului : 1 x Roata Unicycle ▼Notă : -Nu poate fi o eroare de 1-3 cm din cauza manuală de măsurare.-Pot exista aberatiile cromatice din cauza diferenței între lampă de înregistrare și afișare.Vă rugăm să consultați produsul real.★Din cauza unor factori, cum ar fi parametrii de fotografiere tehnologie și de afișare lumina, nu va fi ușoară diferență de culoare, vă rugăm să înțelegeți produsul real!★Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, suntem întotdeauna gata să vă servească!★Perioada de garanție a produselor noastre este de 30 de zile după ce cumpărătorul semnează pentru primire.Produse de peste 30 de zile nu vor fi restituite sau rambursate!.

Parametrii produsului

Dimensiune roti:
16 inch 18inch Wheel Roată
16 cm potrivit pentru înălțimea de 120-155 cm :
18 inci potrivit pentru înălțime 140-165 cm :
▼Caracteristică:
-Extrem de non-alunecare pedale si anvelope.Utilizarea de înaltă calitate din cauciuc benzii de rulare anvelope,rezistent la uzura.Neuniformă non-alunecare pedale crește frecarea și a preveni în mod eficient alunecarea. :
-Această roată este potrivit atât pentru începători și profesioniști,cu mare reglarea înălțimii scaunului. :
-Potrivit somatology și mișcarea caracteristici,design Ergonomic. :
▼Conținutul pachetului:
1×Wheel Roată :
▼Note:
-Nu poate fi o eroare de 1-3 cm din cauza manuală de măsurare. :
-Nu poate fi aberație cromatică datorită diferenței între lampă de înregistrare și afișare.Vă rugăm să consultați produsul real. :
★Datorită unor factori cum ar fi parametrii de fotografiere tehnologie și de afișare lumina, nu va fi ușoară diferență de culoare, vă rugăm să înțelegeți produsul real! :
★Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, suntem întotdeauna gata să vă servească! :
★Perioada de garanție a produselor noastre este de 30 de zile după ce cumpărătorul semnează pentru primire. Produse de peste 30 de zile nu vor fi restituite sau rambursate! :

Bunurile similare