• Novato
Okuyonic USB Microfon, Sunet de Înaltă Fidelitate Microfon Portabil pentru Skype pentru Înregistrare Video de Rețea de Conferințe(Negru)

Okuyonic USB Microfon, Sunet de Înaltă Fidelitate Microfon Portabil pentru Skype pentru Înregistrare Video

RON 38.40

Accesibilitate
În stoc

Puternic compatibilitate : Pentru PC sau Mac Skype, chat, înregistrare, Youtube, etc. Sunet de înaltă fidelitate : reducerea Zgomotului filtrează zgomotul de fundal nedorit, ceea ce face sunetul mai clar.Plug and Play : Nu este nevoie de a utiliza orice drivere, doar conectați-l la PC-ul Windows pentru a folosi microfonul.Sensibilitate ridicată : 2 metri distanța efectivă, de înaltă performanță microfon, adevărat reproducere a sunetului. 360° Omnidirectional Omnidirectional : La Omnidirectional de Anulare a Zgomotului Microfon preia sunetul de la distanțe mai mari.Acest produs este potrivit pentru orice model de calculator cu o interfață USB. 360 de grade omnidirectional omnidirectional, anti-zgomot, poate fi folosit ca un calculator dispozitiv de înregistrare.Potrivit pentru web chat, MSN, SKYPE, rețea conferințe video, de rețea de înregistrare, jocuri online, etc. Cumpara-l, nu veți fi dezamăgiți.Caracteristici : de Înaltă sensibilitate : 2 metri distanța efectivă, de înaltă performanță microfon, adevărat reproducere a sunetului.Sunet de înaltă fidelitate : reducerea Zgomotului filtrează zgomotul de fundal nedorit, ceea ce face sunetul mai clar. 360° Omnidirectional : La Omnidirectional de Anulare a Zgomotului Microfon preia sunetul de la distanțe mai mari.Puternic compatibilitate : Pentru PC sau Mac Skype, chat, înregistrare, Youtube, etc. Plug and Play : Nu este nevoie de a utiliza orice drivere, doar conectați-l la PC-ul Windows pentru a folosi microfonul.Mini design : Lumina și simplu, ușor de transportat și practice.Caietul de sarcini : Denumire Produs : Mini USB Microphone Product greutate : 14.6 g Impedance : ≤2.2 KΩSensitivity : -67d B ± 4d BReduced sensibilitate : -3d B la 1,5 VWorking tensiune : 4.5 VFrequency răspuns : 100~16k Hz Signal zgomot : >67d BColor : Negru, Alb (Opțional) lista de pachete : 1 * Mini Microphone Note : 1. Fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.2. Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Parametrii produsului

Numele produsului:
Mini Microfon USB
Greutate Produs:
14.6 g
Impedanta:
≤2.2 KΩ
Sensibilitatea:
-67dB ± 4dB
Sensibilitate redusă:
-3dB la 1.5 V
Tensiune De Lucru:
4.5 V
Răspuns în frecvență:
100~16kHz
Raport semnal zgomot:
>67dB
Culoare:
Negru, Alb (opțional)
     :
Lista De Pachete:
1 * Mini Microfon :
1. Fotografiere lumină și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale. :
2. Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm. :

Bunurile similare