• Novato
ZHUANYIYI Răzătoare de Legume,5-în-1 Multifuncțional,de Tăiere de Fructe Legume Elicoptere Mandolina Slicer Ceapa Elicopter Alimentare Elicopter Legume Chopper Dicer

ZHUANYIYI Răzătoare de Legume,5-în-1 Multifuncțional,de Tăiere de Fructe Legume Elicoptere Mandolina Slicer

RON 331.18

Accesibilitate
În stoc

[Mare divizor] dimensiune Produs : 37 * 13 * 16 CM,Potrivit pentru 5-6 persoane.este foarte potrivit pentru a face low-carb, sanatoase legume taitei si paste.Ușor pentru a rupe în bucăți de greu legume și fructe. [5 Bucată și Versatilitatea]legume chopper conține 5 liber lame înlocuibile, prin care puteți obține mari sau mici zaruri, gros sau subțire felie, fasii sau julienne. [High Quality]din clasa alimentare ABS, răzătoare de Legume este liber de BPA.Făcut de anti-rugina din oțel inoxidabil, toate lamele sunt foarte ascuțite și, astfel, nu vei avea probleme de tăiere legume sau fructe. [Umanizat design] ceapa elicopter conține un stand pentru a menține o suprafață de lucru stabilă.Hidden blade container de depozitare.Atunci când nu este în uz, vă rugăm să asigurați-vă că toate lamele sunt eliminate și depozitate. [În condiții de siguranță pentru a Utiliza]lamele sunt foarte ascuțite în această legumă elicoptere și dicers.Vă rugăm să acorde o atenție atunci când asamblarea sau dezasamblarea.Tăietor de legume/ Fructe Cutter/ Ceapa Chopper - Instrumente de Bucatarie multifunctional într-Un Peeling, grilaj, de debitare, de cubaj, feliere..Noastre de legume elicoptere și dicers permite să pregătească mâncarea ta preferată fără efort.Nu este vorba doar de legume chopper un bun ajutor bucatarie pentru voi înșivă, dar, de asemenea, un trai decent și un cadou pentru prieteni.Convenabil Design It nu contează că nu te poți descurca la cuțite cu pricepere.Această mâncare elicopterul poate crea toate formele de legume și fructe vrei.Operare usoara permite o eficiență mai mare pe tocare legume și fructe.Caietul de sarcini : denumire Produs : Bucatarie veggie chopper Product dimensiuni : 37 * 13 * 16 CMProduct material : oțel inoxidabil + ABSNotices : vă Rugăm să curățați tăietor de legume după utilizarea acestuia.Lamele sunt foarte ascuțite.Vă rugăm să fiți atenți în timp ce utilizați pentru a evita să fie rănit și păstrați-l departe de copii.NU lasa lama dip în apă pentru o lungă perioadă de timp.În scopul de a evita ruginirea, vă rugăm să păstrați-l uscat după ce curățați alimentare elicopter.

Parametrii produsului

Numele produsului:
Bucătărie vegetariană elicopter
Dimensiune Produs:
37 * 13 * 16CM
Material Produs:
Din Oțel inoxidabil + ABS
Notificări:
Vă rugăm să curățați tăietor de legume după utilizarea acestuia. :
Lamele sunt foarte ascuțite. Vă rugăm să fiți atenți în timp ce utilizați pentru a evita să fie rănit și păstrați-l departe de copii. :
NU lasa lama dip în apă pentru o lungă perioadă de timp. În scopul de a evita ruginirea, vă rugăm să păstrați-l uscat după ce curățați alimentare elicopter. :

Bunurile similare