• Novato
BILLFARO Blow Off Valve Plug ,Masina UPR TVA inclus Blow Off Valve Mod Plug 2.7 3.5 Sistemul de Combustibil Piese de schimb Pentru F150 2013-2021 pentru Ecoboost de Expediție Motoare 2015-202

BILLFARO Blow Off Valve Plug ,Masina UPR TVA inclus Blow Off Valve Mod Plug 2.7 3.5 Sistemul de Combustibil

RON 39.98

Accesibilitate
În stoc

Acest plug este perfect potrivit pentru F150 2013-2021 și pentru Expediție Motoare Ecoboost 2015-2021. Potrivesc perfect, este un substitut perfect pentru vechi sau deteriorate supapa de refulare prize.Folosind această supapă de descărcare plug vă permite să de descărcare de gestiune fierbinte de presurizare pentru atmosfera, reduce temperatura de intrare și de a îmbunătăți performanța generală în întreaga gama de operare.Puteți avea o curat supapa de evacuare de sunet și o performanță mai bună, fără recirculare de aer cald și introducerea nedorite de căldură în motor.Supapa de scurgere dop este ușor de instalat și ușor de utilizat.Nu este nevoie de a instala orice instrumente, și instalarea pot fi realizate rapid în 15 minute.În primul rând găsi sufla supapa conducte comune, roti de cuplare pentru a elimina țeavă de suflat, apoi deconectați BOV furtunul de la conducta de admisie, și instalați VTA MOD în conducta înainte de supapa de evacuare.Acest VTA mod vă permite să aerisire fierbinte impuls pentru atmosfera în loc de reciclarea și crearea mult mai calde temperaturi de intrare.Acest lucru va reduce temperaturi de intrare și de a îmbunătăți performanța generală în întreaga gama de operare.Cea mai bună parte este că puteți fi curat blow off valve de sunet și știți că aveți cea mai bună performanță fără reciclare aer CALD și introducerea nedorite de căldură în motor.Caietul de sarcini : Aceasta este una dintre cele mai simple moduri pentru un sunet mai agresiv ta pentru F150 Eco Boost Turbo.Acest VTA MOD ia câteva minute pentru a instala și rece blow off valve de sunet pentru o fracțiune din prețul fără orice instrumente sau modificări majore.Știi dacă face-vă că sunt obtinerea de cea mai inalta calitate 6061 Butuc Aluminiu VTA Mod Plug disponibile.Acest VTA mod vă permite să aerisire fierbinte impuls pentru atmosfera în loc de reciclarea și crearea mult mai calde temperaturi de intrare.Acest lucru va reduce temperaturi de intrare și de a îmbunătăți performanța generală în întreaga gama de operare.Cea mai bună parte este că puteți fi curat blow off valve de sunet și știți că aveți cea mai bună performanță fără reciclare aer CALD și introducerea nedorite de căldură în motor.Nostru VTA este un MOD nu sunt necesare instrumente de instalare în 15 minute.Sondare minunat mic upgrade.Caracteristicile produsului : "Guri de aerisire pentru atmosfera" OEM Negru Anodizat "Striat de Prindere pentru o Instalare Ușoară" Adauga BOV Sunet în câteva minute "de Înaltă Calitate Prelucrate CNC Piese de Aluminiu" Prelucrate pentru a se potrivi fabrica de conexiune garantat pentru o etanșare perfectă Pentru F150 Eco Boost Piese VTA Mod Instrucțiuni de Instalare 1. Localizați Blow Valve Tub de Cuplare 2. Roti Cuple pentru a Elimina Arunce în aer de Pe Tub 3. Acum Deconectați BOV Furtunul de la Tubul de Admisie 4. Instalați VTA MOD în Tub înainte de Blow Off Valve Situate sub camion în spatele partea de drivere praf de plastic scut.

Parametrii produsului

Aceasta este una dintre cele mai simple moduri pentru un sunet mai agresiv ta pentru F150 EcoBoost Turbo. Acest MOD TVA inclus :
durează câteva minute pentru a instala și rece blow off valve de sunet pentru o fracțiune din prețul fără orice instrumente sau modificări majore. :
Știi dacă face-vă că sunt obtinerea de cea mai inalta calitate 6061 Butuc Aluminiu VTA Mod Plug disponibile. :
Acest VTA mod vă permite să aerisire fierbinte impuls pentru atmosfera în loc de reciclarea și crearea mult mai cald :
temperaturi de intrare. Acest lucru va reduce temperaturi de intrare și de a îmbunătăți performanța generală de-a lungul operare :
gama. Cea mai bună parte este că puteți fi curat blow off valve de sunet și știți că aveți cea mai bună performanță :
fără reciclare aer CALD și introducerea nedorite de căldură în motor. :
Nostru VTA este un MOD nu sunt necesare instrumente de instalare în 15 minute. Sondare minunat mic upgrade. :
Caracteristicile Produsului:
Orificii pentru atmosfera :
OEM Negru Anodizat :
Striat de Prindere pentru o Instalare Ușoară :
Adăugați Sunet de BOV în câteva minute :
De înaltă Calitate Prelucrate CNC Piese de Aluminiu :
Prelucrate pentru a se potrivi fabrica de conexiune pentru un garantat etanșare perfectă :
Pentru F150 EcoBoost Piese VTA Mod Instrucțiuni de Instalare :
1. Localizați Blow Valve Tub Cuplaj :
2. Roti Cuple pentru a Elimina Arunce în aer de Pe Tub :
3. Acum Deconectați BOV Furtun de la Tub Admisie :
4. Instalați VTA MOD în Tub înainte de Blow Off Valve :
Situat sub camion în spatele partea de drivere praf de plastic scut :

Bunurile similare